Over mij

Mijn naam is Robert-Jan Elias. Ik woon in Haarlem met mijn vrouw, twee zoons en een kat. Na mijn universitaire studie Computer Science in Amsterdam heb ik meer dan 25 jaar als softwareontwikkelaar gewerkt. Ook heb ik als teamleider bij diverse bedrijven professionals begeleid naar meer zelfleiderschap. Daarnaast ben ik een opleiding gestart tot coach voor persoonlijke ontwikkeling bij Centrum Zijnsoriëntatie in Zeist. Ik ben nu op de helft van deze vierjarige hbo-opleiding.

Van jongs af aan werd ik aangetrokken door de vraag wie of wat ik ten diepste ben. Via oosterse stromingen zoals de Indiase Advaita Vedanta en Dzogchen uit het Tibetaans boeddhisme werd ik geraakt door de uitnodiging om te leven vanuit een overgave aan wat nu is. Om te vertrouwen dat precies hier en nu alles aanwezig is wat je écht nodig hebt.

Ik wil graag anderen begeleiden om deze bijzondere openheid te herkennen. En zo te ontdekken hoe je vanuit een basis van rust en vertrouwen een rijk en dynamisch leven kunt leiden. Je bent dan ín de wereld, maar niet ván de wereld.

Plan een gratis belafspraak