Ruimte om te groeien

Soms is een periode van bezinning nodig om een volgende stap in je leven te kunnen zetten. Een moment om te luisteren naar wat je ten diepste beweegt. Dit vraagt veel aandacht en vriendelijkheid naar jezelf. En ruimte zodat jouw potentieel zich vanuit eigen kracht verder kan ontvouwen, precies zoals het bedoeld is. Vaak op een heel verrassende manier. Door goede zelfzorg word je ook een geschenk voor je omgeving. Je gaat je vrijer voelen in je handelen. Ik kan je hierin begeleiden. Als je hiervan wil proeven, plan dan een gratis belafspraak. Dan kunnen we beiden zien of het goed voelt om met elkaar in zee te gaan.

Plan een gratis belafspraak

Je wordt teruggebeld op een door jou gekozen tijdstip.

Plan

Coaching

Coaching

Met behulp van eenvoudige oefeningen (lichaamsgerichte meditaties, visualisaties en non-duale oefeningen) ga je beter contact maken met wat er in jou leeft. Je gaat ontdekken dat ruimte geven aan dat-wat-is een voorwaarde is voor je geluk. Door meer te voelen en vrijer te zijn van het denken, ontstaat de rust en ruimte om je verder te ontplooien tot de unieke individu die je bent. Dat alles doe je op je eigen tempo, met heel veel vriendelijkheid naar jezelf.

Over mij

Over mij

Mijn naam is Robert-Jan Elias. Ik woon in Haarlem met mijn vrouw, twee zoons en een kat. Van jongs af aan werd ik aangetrokken door de vraag wie of wat ik ten diepste ben. Ik werd geraakt door de uitnodiging om te leven vanuit een overgave aan wat nu is. Om te vertrouwen dat precies hier en nu alles aanwezig is wat je écht nodig hebt. Dat je ín de wereld kan zijn zonder ván de wereld te zijn.

Contact

Contact

Wellicht wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met me op. Je kunt ook het formulier invullen, dan neem ik snel contact met jou op.

Hartelijke groet,
Robert-Jan Elias

Elias Coaching & Consultancy
KvK-nummer: 71538127
Btw-nummer: NL186314127B02

Download Algemene Voorwaarden

 Adres

L. van Deijssellaan 166, 2024 AA, Haarlem

Telefoon

06 15 06 1724

 Email

robertjan@eliascc.nl


    Je e-mailadres wordt alleen voor deze correspondentie gebruikt.

    Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden waar je naar zoekt. Misschien kun je er naar zoeken.