Ruimte om impact te maken

Soms is er net iets meer nodig om een volgende stap in je leven te kunnen zetten. Met dialogen en eenvoudige oefeningen (zoals meditatie en visualisatie) kan ik je helpen om helder te krijgen waar oude patronen je nog belemmeren. We luisteren niet alleen naar de wijsheid van het hoofd, maar vooral ook naar de wensen van het hart. Hoe kan jouw potentieel zich vanuit eigen kracht verder ontvouwen, precies zoals het bedoeld is. Vaak op een heel verrassende manier. Dat vraagt een stuk moed en heel veel aandacht en vriendelijkheid naar jezelf. Er kan dan een ruimere sfeer ontstaan die bevrijdend werkt.

Bij mijn begeleiding combineer ik non-duale inzichten uit de Advaita Vedanta en Dzogchen met psychologische en spirituele inzichten uit mijn studie Zijnsoriëntatie. Neem gerust contact met me op voor een gratis belafspraak. Dan kunnen we beiden zien of het goed voelt om verder met elkaar in zee te gaan.

Plan een gratis belafspraak

Je wordt teruggebeld op een door jou gekozen tijdstip.

Plan

Coaching

Coaching

Ik werk vanuit mijn praktijk-aan-huis in Haarlem. De sessies duren 1,5 uur en kunnen ook via Skype, of op locatie. Profiteer nu van de lage instapprijs of neem een voordelige strippenkaart van 5 coaching sessies.

Over mij

Over mij

Mijn naam is Robert-Jan Elias. Van jongs af aan werd ik aangetrokken door de vraag wie of wat ik ten diepste ben. Ik werd geraakt door de uitnodiging om te leven vanuit een overgave aan wat nu is. Om te vertrouwen dat precies hier en nu alles aanwezig is wat je écht nodig hebt. Ik wil graag anderen begeleiden om deze openheid te herkennen. En zo te ontdekken hoe je vanuit een basis van rust en vertrouwen een rijk en dynamisch leven kunt leiden. Je bent dan ín de wereld, maar niet ván de wereld.

Contact

Contact

Wellicht wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met me op. Je kunt ook het formulier invullen, dan neem ik snel contact met jou op.

Hartelijke groet,
Robert-Jan Elias

Elias Coaching & Consultancy
KvK-nummer: 71538127
Btw-nummer: NL186314127B02

Download Algemene Voorwaarden

 Adres

L. van Deijssellaan 166, 2024 AA, Haarlem

Telefoon

+31 (0) 6 15 06 1724

 Email

robertjan@eliascc.nl


Je e-mailadres wordt alleen voor deze correspondentie gebruikt.

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden waar je naar zoekt. Misschien kun je er naar zoeken.